Nagelreparatie behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Nagelreparatie-behandeling-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Nagelreparatie behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Een behandeling in de vorm van nagelreparatie is bij verschillende nagelproblemen toe te passen. Bijvoorbeeld als u last heeft van een gescheurde nagel of als er sprake is van een nagelhoek die te ver is weggeknipt. Nagelreparatie schimmelnagel is eveneens een uitstekende behandeling om uw voeten er cosmetisch gezien weer prachtig uit te laten zien. In onze praktijk mag u rekenen op gediplomeerd vakmanschap, professionaliteit, optimale hygiëne en een topresultaat.

Bel 06-51182084

Nagelreparatie schimmelnagel

Een schimmelnagel is cosmetisch ontsierend door verkleuring of afbrokkeling. Reparatie van de nagel is in dat geval op zijn plaats om sierlijke nagels als resultaat te krijgen. Wij passen voor de behandeling van een dergelijke kalknagel een speciale gel- of acryl nageltechniek toe. Deze techniek is overigens niet alleen van toepassing op schimmelnagels, maar eveneens als er sprake is geweest van een nageltrauma. Het resultaat van de behandeling is verbluffend fraai en van uw schimmelnagel is geen spoor meer te bekennen. Hierdoor kunt u in de lente en zomer met een vrij gevoel in open schoenen, slippers, sandalen of op blote voeten lopen. Indien er sprake is van de toepassing van een nagelprothese komt er een kunstnagel op de natuurlijke nagel.

Nagelreparatie met gel

De nagelreparatie met gel is een speciale techniek, waarbij er direct verfraaiing van de nagel plaatsvindt met een cosmetisch perfect resultaat. De gel is voor verschillende nagelproblemen een uitstekende oplossing, bijvoorbeeld als er een stukje nagel ontbreekt. Bij het aanbrengen van gel vindt er eerst ontvetting van de nagel plaats om voor een goed hechtresultaat te zorgen. Na de reiniging van de nagelomgeving wordt de gel aangebracht.

Nagelreparatie-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Ruime keuze uit gelkleuren

Het is mogelijk om de nagel er met de reparatie en toepassing van gel zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Bijvoorbeeld door een natuurlijke kleur gel aan te brengen. Overigens komen er in onze praktijk niet alleen vrouwen en is deze techniek natuurlijk ook toe te passen bij mannen om de nagels er weer mooi uit te laten zien. Wilt u liever een mooie kleur op de nagels dan is dat eveneens mogelijk. In onze praktijk bieden wij u een ruime keuze uit allerlei gelkleuren voor nagels. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met het seizoen rekening te houden. Lichte en vrolijke kleuren zijn in de lente en zomer bijvoorbeeld populair en warme en donkere kleuren in de herfst en winter. De reparatie voorziet altijd in een esthetische verbetering van uw nagels.

Heeft u een probleem met uw teennagels en wilt u deze met nagelreparatie laten behandelen door onze pedicure? Neem dan vrijblijvend contact op of maak van de gelegenheid gebruik om direct online een afspraak in te plannen.

Bel 06-51182084