Schimmelnagel / kalknagel behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Schimmelnagel-Kalknagel-behandeling-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Schimmelnagel / kalknagel behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Schimmelnagels of kalknagels zijn een veelvoorkomend probleem. In onze pedicurepraktijk lossen wij dit probleem graag voor u op met een kalknagel behandeling. Een schimmelnagel behandelen is belangrijk, omdat het probleem zich niet vanzelf oplost. Er is namelijk sprake van een infectie met een schimmel. Een dergelijke nagel is herkenbaar aan verschillende symptomen, zoals een witgele of in enkele gevallen een groene of bruine kleur. Een ander kenmerk is dat de nagel extra hard en brokkelig is. Een schimmelnagel doet de voet er onverzorgd uitzien. Er is echter een simpele oplossing in onze pedicure praktijk in de vorm van de kalknagel verwijderen.

Bel 06-51182084

Kalknagel professioneel laten verwijderen

Een kalknagel verwijderen of schimmelnagel verwijderen krijgt vorm in een kalknagel behandeling of schimmelnagel behandeling. De kalknagel behandelen gebeurt in onze praktijk met verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld met het knippen en schoonmaken van de nagels, maar ook het verdunnen ervan tot de gewone dikte. Daarnaast bestaat de kalknagelbehandeling en schimmelnagel verwijderen uit het gebruik van een schimmeldodend product. Dit product dient u iedere dag te gebruiken. Vervolgens komt u na een periode van vijf of zes weken weer naar onze praktijk om de basisbehandeling te herhalen. Dat voorziet al snel in een mooi en verzorgd resultaat.

Schimmelnagel-Kalknagel-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Schimmelnagel behandeling of kalknagel behandelen met gel

Een schimmelnagel behandeling kan ook vorm krijgen om direct een cosmetisch mooi resultaat te bewerkstelligen. De schimmelnagel behandelen wij dan met het plaatsen van een LCN gelnagel. Dat is een speciale nagelreparatietechniek die perfect is toe te passen bij schimmelnagels. De kalknagel krijgt in dit geval eerst een grondige reiniging en wordt voor de toepassing van de gelnagel klaargemaakt. De gel komt over de bestaande kalknagel heen en met het gebruik van Uv-licht is er sprake van uitharding. Op deze manier ontstaat er een mooi uitziende nagel in een kleur naar keuze. Bovendien is er met de toepassing van deze techniek geen onderscheid meer te zien ten opzichte van natuurlijke nagels. Uw nagel blijft op deze manier gedurende een tijdsbestek van vier tot zes weken er prachtig uitzien. De uitgeharde gel is bestand tegen het dragen van allerlei soorten schoeisel. Er treden dan ook niet snel beschadigingen op.

Ondanks schimmelnagels toch mooie voeten

Heeft u te maken met schimmelnagels dan is het gewoon mogelijk om toch met mooie voeten rond te lopen. Dat is vooral in de lente en in de zomer ideaal als u in open schoenen loopt of met blote voeten over het strand wandelt. U hoeft zich echt niet te schamen voor een kalknagel, want het probleem doet zich wijdverbreid voor. Schimmels komen overal voor en het is niet altijd mogelijk om deze te voorkomen. Zo komen er schimmelsporen voor in doucheruimtes, kleedkamers, sauna’s en zwembaden. Het is in elk geval belangrijk om bij het ontstaan van een schimmelnagel tijdig naar de pedicure te gaan. In onze praktijk combineren wij gediplomeerd vakmanschap met professionaliteit en perfecte hygiënische omstandigheden.

Maakt u snel een afspraak? Dat is online mogelijk, maar u mag natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie..

Bel 06-51182084