Gellak nagels behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Gellak-nagels-behandeling-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Gellak nagels behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Gellak nagels zijn perfect om uw voeten gedurende een lange periode een verzorgde uitstraling te geven. In de zomer is dat natuurlijk extra belangrijk bij het dragen van open schoenen of slippers. Het is echter in alle jaargetijden fijn om verzorgde voeten te hebben met een elegante look. Gewone nagellak haalt het niet bij gellak als het gaat om duurzaamheid. Zo raakt de standaard nagellak veel sneller beschadigd. Het verdient dan ook de voorkeur om bij de pedicure voor een behandeling met gellak nagels te kiezen.

Bel 06-51182084

Voordelen gellak

Een van de voordelen van gellak is dat uw nagels gedurende een periode van vier tot wel zes weken er prachtig uit blijven zien. Uiteraard maken wij gebruik van kwaliteitslak, zodat deze uitstekend bestand is tegen dagelijks gebruik. Zelfs als u niet constant in open schoenen loopt, maar bijvoorbeeld in sneakers blijft deze gelnagellak perfect zitten. In de zomer is het ideaal om met blote voeten op het strand te lopen of de zee in te gaan. Ook daar zijn onze gellaknagels tegen bestand. U profiteert bij deze gelnagellakbehandeling daarom optimaal van allerlei voordelen. Bij het aanbrengen van de lak is er sprake van vier verschillende lagen. Er is na elke laag sprake van het uitharden van de lak onder een speciale LED-lamp. Dat versnelt het proces, want na het uitharden is de lak eveneens droog. Door het aanbrengen van vier lagen is er bovendien het voordeel van versteviging van de nagels.

Gellak-nagels-Pedicure-Zwaag-in-Hoorn

Basisbehandeling en prachtige nagels

De mooie nagels komen pas echt goed tot hun recht als uw voeten gezond en in een goede conditie zijn. Daarom is vindt er eerst een basisbehandeling plaats. Eventueel zelfs in combinatie met een cosmetische voetbehandeling. De basisbehandeling bestaat allereerst uit een intake en voetonderzoek. Daarna volgt een desinfectie van de huid en voeten. Het knippen, reinigen en mechanisch afwerking van de nagels maakt onderdeel uit van de basisbehandeling. Daarnaast is er aandacht voor bijvoorbeeld likdoorns, kloven, eeltplekken en eventueel ingroeiende nagels. Aan het eind van de behandeling volgt een voetmassage en uiteraard naar wens een afwerking met gelnagellak.

Ruime keuze uit allerlei kleuren

De afwerking van de nagels met gel als lak vindt plaats met keuze uit allerlei kleuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om rekening te houden met het seizoen. In de herfst en winter zijn warme kleuren populair, zoals herfstbruin en diepdonkerrood. De lente en zomer lenen zich perfect voor frisse, vrolijke en heldere kleuren. Oranje, rood en pasteltinten zijn populair voor de lente en de zomer, maar uiteraard kiest u gewoon uw eigen favoriete kleur. Er is ook een speciale afwerking mogelijk, zoals met een glitter. In onze pedicurepraktijk is het mogelijk om de lak op kunstnagels of op natuurlijke nagels aan te brengen. Verder is het cosmetische gezien een uitstekende oplossing als u last heeft van kalknagels. In dat geval brengt de pedicure eerst een kunstnagel aan die is af te werken met LCN-gellak.

Wilt u altijd met verzorgde en mooie voeten rondlopen? Maak dan snel een afspraak met onze pedicure.

Bel 06-51182084