Pedicure behandeling – Pedicure Zwaag in Hoorn

Pedicure behandeling

Elke voet is anders en verdient een professionele beoordeling om de juiste pedicure behandeling toe te passen. Voeten hebben veel te verduren en het is dan ook van belang om voetverzorging toe te passen. De zware belasting van de voeten door de dagen heen leidt regelmatig tot problemen. Bijvoorbeeld tot het ontstaan van likdoorns, eeltpitten en ingroeiende teennagels. Ook andere situaties leiden mogelijk tot aandoeningen aan de voeten. Denk daarbij aan kalknagels of schimmelnagels. Uw voetpedicure voorziet in allerlei behandelingen op het gebied van voetverzorging. Bovendien is uw pedicure er ook voor om uw nagels mooi te maken met cosmetische behandelingen.

De beste deals

De behandelingen en tarieven

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul dan onderstaand formulier in

  Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail afgezegd of verzet te worden. Anders zien wij ons genoodzaakt de totale kosten van de behandeling in rekening te brengen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Professionele ProVoet pedicure

  Een professionele aanpak voor voetverzorging is van groot belang. U bent hier bij de ProVoet pedicure dan ook aan het juiste adres. De aansluiting bij ProVoet voorziet in zekerheid als het om de professionaliteit gaat. Bijvoorbeeld met betrekking tot de zekerheid een pedicurebehandeling te ondergaan bij een gediplomeerde voetpedicure. Of als het gaat om een pedicure die op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Uw voeten zijn wat dat betreft bij ons in goede handen. ProVoet is namelijk een landelijke organisatie in de pedicurebranche en richt zich op de kwaliteit van de verzorging van voeten.

  provoet-logo

  Medische voetbehandelingen

  Medische voetbehandelingen richten zich op het verhelpen van een aandoening of verlichten van symptomen. Een likdoorn is bijvoorbeeld erg pijnlijk en betreft in feite een eeltplek die naar binnen is gegroeid. Likdoorns ontstaan vaak door druk en wrijving op een bepaalde plek, zoals wel voorkomt bij het dragen van te nauwe schoenen. U wilt natuurlijk van deze pijnlijke plek af en daarvoor kunt u direct een afspraak maken. Een teennagel die is ingegroeid, is al even pijnlijk net als dat eeltvoeten voor ongemak zorgen. Er is voor al deze aandoeningen een voetbehandeling beschikbaar. Zo loopt u straks weer zonder pijnlijke voet of teen op een comfortabele manier rond. Overigens vormen kalknagels eveneens een aandoening die met een professionele aanpak te verhelpen zijn. Zo is het ook mogelijk om voor het corrigeren van een nagelvorm een speciale techniek toe te passen. Of om reparaties aan de nagels uit te voeren.

  Cosmetische voetbehandelingen

  Heeft u geen voetproblemen, maar wilt u gewoon dat uw voeten er op en top uitzien? Ook dan speelt uw pedicure Zwaag in Hoorn graag een rol van betekenis. Het is namelijk mogelijk om een cosmetische voetbehandeling te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld met het aanbrengen van nagellak die je op je nagels als gel draagt. Op deze manier geniet u voor een periode van meerdere weken achtereen van prachtig uitziende nagels. De keuze uit kleuren is zeer gevarieerd en daarbij is er rekening te houden met het seizoen. Bijvoorbeeld een grijstint of taupe in de herfst en in de zomer een fraaie roodtint of pastelkleur. Naast het verfraaien van uw nagels op de voeten voorzien wij ook in wellness voor de voeten. Bijvoorbeeld met een heerlijk voetenbadje, scrubben van de voeten, voetmasker en voetmassage.

  Ondervindt u hinder of ongemak aan uw voeten of wilt u een cosmetische behandeling ondergaan? Neem snel contact op of maak online een pedicure afspraak. Vakmanschap, hygiëne, professionaliteit, kwaliteit van handelen en topresultaten verzekerd!

  Bel 06-51182084