Over Wendy

Welkom bij Pedicure Zwaag.

Praktijk voor professionele voetverzorging

pedicure-praktijk-zwaag

Ik ben al 20 jaar werkzaam als gediplomeerd pedicure. Voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen kunt u bij mij terecht en overige technieken zoals:

  • Nagelbeugeltechniek
  • Nagelregulatie techniek
  • Nagelreparatie technieken (LCN techniek)
  • Orthese technieken
  • Drukvrij leg technieken

Als professional werk ik met modern apparatuur Podomaster met nattechniek. Via deze techniek wordt de huid gekoeld tijdens de behandeling d.m.v waterspray wat als resultaat geeft dat de behandeling pijnloos en hygiënisch kan worden uitgevoerd.

Verder ben ik aangesloten bij Provoet de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en die behartigt de belangen van haar leden. Provoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicure die bij Provoet zijn aangesloten staan voor kwaliteit, Hygiene en vakmanschap. Deze pedicures zijn te herkennen aan het Provoet logo.

Tevens ben ik in het bezit van een codecertificaat dat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan de wettelijke- en branche eisen die worden gesteld aan de hygiene, milieu en arbeidsomstandigheden.

Wat de klanten zeggen over Pedicure Zwaag

Recensies

Wij als wat ouder stel, nog goed te been, maar door diverse voetklachten waar wij al jaren meeliepen en door helaas nooit pijnloos hebben gelopen bij onze vorige pedicure, lopen wij nu sinds 2 maanden zalig in onze wandelschoenen tijdens onze wandelvakanties.
Wij zijn haar zo dankbaar voor haar vakkundige werk.

Fam Lagrouw

Zeer kwalitatief en vakkundige pedicure. Echt heerlijk als ik weer ben geweest pijnloos ga ik weer de deur uit. Na afsluiting een Spa behandeling na een drukke week voor de ontspanning met heerlijke etherische oliën.
Wat ben ik blij met haar.

Tamara de Jong

Ik heb Wendy zeer prettig ervaren hoe ze haar werkzaamheden uitvoert. Ze werk zorgvuldig hygiënisch en beschikt over de juiste vakkennis. Na jaren ernstige voetklachten te hebben gehad,….loop ik na elke behandeling op wolken.
Echt een aanrader!

Dennis