Het voorjaar en natuurlijk de zomer staan binnenkort weer voor de deur en daar horen nette en verzorgde voeten bij.  Bij Pedicure Zwaag zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van gellak op de nagels van de voeten. Ben je het ook zat dat steeds je gewone nagellak beschadigd en je voeten er niet uit zien? Dat is verleden tijd bij Pedicure Zwaag.

Gellak is een extra service bij Pedicure Zwaag. Het is geen vervanger voor gewone nagellak en geen vervanger voor kunstnagels. Het is een totaal ander concept en heeft vele voordelen.
Het blijft bijvoorbeeld 3 tot 5 weken mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het is een “nagellak” die gedragen wordt als een gel en snel verwijderbaar is in onze praktijk. Het is ideaal voor de sandalen of slippers en kan ook prima in de snikkers gedragen worden zonder te beschadigen. Ook met de blote voeten door het zeewater of zand is met deze gellak geen probleem. Je hebt altijd verzorgde en nette nagels en dan in combinatie met een basis pedicurebehandeling ben je altijd netjes in deze mooie maanden. Voeten die gezien mogen worden!!

In de praktijk kun je een keuze maken uit een groot assortiment aan kleuren, keuze uit een collectie van diverse mooie voorjaar-zomerkleuren zoals bijvoorbeeld pastelkleuren, oudroze, roodtinten, oranje, taupe en grijstinten. Genoeg keuze en voor ieder zijn smaak. Natuurlijk komen er elk seizoen nieuwe trendkleuren bij. Ook is het mogelijk om in de herfst en wintermaanden de gellak te laten zetten op de nagels van de voeten. Dan is er nog een keuze uit de donkere tinten of met een glitter. Ook die mogen zeker gezien worden!

De gellak kan zowel op de natuurlijke nagels als op kunstnagels worden aangebracht. Ook is het goed toe te passen bij mensen met kalknagels, d.m.v. een kunstnagel die ik eerst aanbreng over de lelijke kalknagel dan heb je weer een volledige nagel op de teen en die kan je lakken met de gellak van Pedicure Zwaag. Het is niet van echt te onderscheiden zo mooi en natuurlijk.

Gellak is altijd in combinatie met een basispedicure behandeling. Uw nagels worden eerst schoongemaakt en verzorgd zodat de gellak goed kan hechten.
Dan volgt er een basecoat, de kleurlak (2 lagen aangebracht), en dan de hoogglans topcoat. Deze 4 lagen worden uitgehard onder een speciale LED-lamp zodat de lak meteen droog is. Het resultaat van de 4 lagen samen zorgt voor een goede versteviging van de huidige nagel.

Wilt u ook mooie glanzende teennagels met een gellak? die stevig zijn en niet de natuurlijke nagels beschadigden?
Ideaal voor degene die geen gel of acrylnagels wil. De houdbaarheid van de gellak is afhankelijk van de groei van uw nagel en de sterkte van uw nagelplaat

Het verwijderen van de gellak is geheel veilig en pijnloos. De gellak wordt snel en eenvoudig verwijdert van uw teennagels, de nagels worden schoongemaakt en geknipt. Daarna worden de teennagels weer voorzien van een nieuwe laag gellak. Voor een mooi langdurig resultaat is het aan te raden om deze behandeling elke 4 weken te herhalen.

Voordelen van gellak bij Pedicure Zwaag:

 • langdurige glans en tongstrelend effect.
 • keuze uit diverse en vele kleuren.
 • dun en flexibel.
 • schitterend resultaat en niet van echt te onderscheiden.
 • veilig en pijnloos  aan te brengen.
 • geen droogtijd na de behandeling en kan meteen weer de schoenen aan zonder beschadiging.
 • uitharden onder de LED -lamp
 • nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels
 • houdbaarheid 3-5 weken.
 • te verwijderen binnen 10 minuten in onze praktijk.
 • Duur behandeling: 30-40 minuten.

Houdt u van gekleurde nagels, maar moet u na een paar dagen alweer een kleur opnieuw aanbrengen vanwege beschadiging, of duurt de wachttijd voor het drogen van een nagellak u te lang?

Dan is de gellak bij Pedicure Zwaag de oplossing voor u!

Altijd met verzorgde voeten in uw slippers of open schoenen?

Neem contact op met Pedicure Zwaag op 06-51182084 of maak direct een afspraak via ons contact formulier.